Halfoogstfeesten 2017

Cava – en cocktailbar

Harmonieorkest Neanias speelt traditiegetrouw een grote rol bij de Halfoogstfeesten in Beverlo en sinds 2 jaar zijn we als orkest partner geworden van de organisatie van de Halfoogstfeesten. Ook dit jaar zullen we een cavatent uitbaten en een concert geven op deze jaarlijkse feesten in Beverlo. Bij ons kan je heel het weekend terecht voor een fris glaasje cava of een overheerlijke versgemaakte cocktail. Daarnaast treden er nog verschillende bands op uit Beverlo en omstreken. Zaterdag zorgen o.a. Wallfish, Tour Of Duty Band en Outback voor de ambiance. Zondag spelen RU Sirious, Star Flavour en Green Onions het podium plat. ‘s Avonds is er ook weer het spetterende vuurwerk!

Programma Zaterdag
Programma Zondag
Internetgazet

Cava – en cocktailbar

Neanias On Stage feat. Aytekin Kiliç en Steven De bruyn

Ook dit jaar pakt Harmonieorkest Neanias uit met een origineel programma. Zanger Jeroen Bellings zal de sfeer er al goed inbrengen na een gevarieerd programma van film- en lichte muziek. Dit jaar heeft Neanias Saz-speler Aytekin Kiliç en mondharmonicavirtuoos Steven De bruyn weten te strikken. Aytekin Kiliç is Sazleraar aan de academie van Beringen. Dit instrument heeft een unieke klank die zeer goed samen gaat met het orkest.

Steven De bruyn is een Belgisch mondharmonicaspeler die winnaar werd in de categorie ‘beste muzikant’ tijdens de ZAMU Awards in 2004 en genomineerd werd in de categorie ‘beste muzikant’ tijdens de Music Industry Awards 2011. Hij heeft een collectie van ongeveer 200 mondharmonica’s waarvan hij er een aantal zal meenemen naar Beverlo. Met zijn band ‘The Rhythm Junks’ heeft hij al 4 platen opgenomen en concerten gespeeld over heel de wereld (oa. China, Japan, Kenia,…). Maak je klaar voor een spetterend concert!