Halfoogstfeesten 2016

Cava – en cocktailbar

Sinds vorig jaar zijn we als orkest partner geworden van de organisatie van de Halfoogstfeesten. Ook dit jaar zal Harmonieorkest Neanias een dranktent uitbaten en een concert geven op deze jaarlijkse feesten in Beverlo. Bij ons kan je heel het weekend terecht voor een fris glaasje cava of een overheerlijke versgemaakte cocktail. Daarnaast treden er nog verschillende bands op uit Beverlo en omstreken. Zaterdag zorgen o.a. Stefanie Pia, Cosmo’s Foger-T en Madhouse voor de ambiance. Zondag spelen Op Losse Schroeven, Tom en de Helden en Nerveus het podium plat. ‘s Avonds is er ook weer het spetterende vuurwerk!

Programma Zaterdag
Programma Zondag

Cava -en cocktailbar

 

Neanias On Stage feat. Glenn Claes

Neanias On Stage feat. Glenn Claes

Ook dit jaar pakt Harmonieorkest Neanias uit met een jong en fris programma. Het orkest zal naast populaire muziek brengen ook artiesten begeleiden. Zangdiva’s Lore Mertens en Kato Aerts zullen het beste van zichzelf geven. Special guest van ons orkest is dit jaar Glenn Claes. Geboren in en getogen in Beverlo en vorig jaar zijn eerste plaat -Back Where My World Began- gereleased in o.a. de AB in Brussel en De Roma in Antwerpen. Hij neemt zijn vaste gitarist Stijn Bervoets mee, ook van Beverlo en tevens oud-muzikant van Neanias.

Drie jaar is het intussen geleden dat Glenn Claes The Voice Van Vlaanderen won. Dat hij daarna dreigde te verzanden in een circuit dat het zijne niet was, deed de zanger tot een herbronning besluiten…  ‘Reculer pour mieux sauter’ mag dan al een clichézinnetje zijn, in het geval van Glenn Claes verwoordt het perfect wat gebeurde. Afgaande op de eerste single, “Back Where My World Began”, mogen we ons verwachten aan de terugkeer van Claes als de singer-songwriter die hij eigenlijk altijd al was!